5.9.2018 – OutsourceIT Oy ja HP Finland ovat solmineet kumppanisopimuksen, joka kattaa HP:n A3 -monitoimilaitteet sekä niiden myyntiin, tukeen ja valtakunnalliseen huoltoon liittyvät palvelut. OutsourceIT tarjoaa HP:n sertifioituna kumppanina yrityksille laadukkaat ja tietoturvalliset tulostusratkaisut sekä kattavat palvelut.   

”Olemme iloisia saadessamme vahvan tulostuksen osaajan yhteistyöhön kanssamme. Strategiamme ja tavoitteemme kohtasivat. Vakuutuimme OutsourceIT:n ammattilaisten osaamisesta, asenteesta sekä halusta investoida kasvuun”, sanoo HP:n myyntijohtaja Jari Niemistö. ”HP:n tavoitteena on markkinaa suurempi, kaksinumeroinen kasvu tulostusliiketoiminnassa. Kumppanit ovat meille avain menestykseen ja tuovat tulostusratkaisumme sekä osaamisen asiakkaiden saataville.”

”Uskon liiketoimintamme kasvavan merkittävästi tämän kumppanuuden myötä. Oli imartelevaa huomata, että HP:n kokoinen, keskeinen toimija, halusi juuri meidät kumppanikseen. Pystymme nyt solmitun sopimuksen myötä toimittamaan tietoturvalliset, tehokkaat ja eturivin teknologialla varustetut ratkaisut toimistotulostukseen HP:n laajasta tuotevalikoimasta. HP:n A3 -monitoimilaitteille riittää kysyntää aina pienemmän kokoluokan yrityksistä suuriin pörssiyhtiöihin. Ensimmäiset HP A3 -laitetoimitukset olemme jo vieneet onnistuneesti maaliin”, sanoo OutsourceIT:n toimitusjohtaja Patrik Skytte.

 

Henkilökohtaista palvelua – edistyksellistä tietoturvaa

HP on panostanut voimakkaasti tulostimien ja monitoimilaitteiden tietoturvaan sekä kehittää jatkuvasti myös uutta teknologiaa tulostusympäristöjen tehostamiseen.

”Tulostusmäärät laskevat, mutta samaan aikaan tulostettujen dokumenttien merkityksellisyys kasvaa. Asiakirjojen luottamuksellisuus voidaan varmistaa ja haittaohjelmien leviäminen estää edistyksellisellä tietoturvalla”, kertoo Niemistö. ”Teknologiamme avulla tietoturvariskit voidaan minimoida. Tuomme yrityksille lisäarvoa ja laaja-alaista osaamista asiakirjan ja työnkulun hallintaan A3-monitoimilaitteiden markkinassa.”

”HP:n monitoimilaitteiden tietoturvaa voidaan monitoroida 24/7. Toimitamme asiakkaillemme ratkaisut, jotka soveltuvat loppukäyttäjien todellisiin tarpeisiin. Oma huoltomme huolehtii ratkaisun ylläpidosta ja reagoimme nopeasti palvelupyyntöihin. Tarjoamme kattavat palvelut kartoituksesta rahoitukseen sekä toimituksesta turvalliseen kierrätykseen. Kerromme kokonaiskustannukset ja tarjoamme läpinäkyvän hinnoittelun”, sanoo Skytte. ”OutsourceIT tarjoaa henkilökohtaisen palvelun, ja meillä puhelimeen vastaa aina ihminen, ei puhelinrobotti.”

OutsourceIT työllistää tällä hetkellä 11 henkilöä. ”Palkkaamme jatkuvasti lisää osaajia, jotta pystymme vastaamaan kasvun haasteisiin. Liikevaihtomme ylittänee tänä vuonna 2,5 miljoonan euron rajapyykin, eli kasvuennusteemme kuluvalle vuodelle on noin 20 prosenttia”, kertoo Skytte.

 

Lisätietoja:

Jari Niemistö, myyntijohtaja, HP Finland, jari.niemisto@hp.com, puh. 040 5967420

Patrik Skytte, toimitusjohtaja, OutsourceIT, patrik.skytte@outsourceit.fi, puh. 0400 317 363