Outsourceit-it-company-ict-palvelut-katse-ricoh
Monitoimilaitteet2017-05-29T13:33:13+00:00

MONITOIMILAITTEET

Modernissa liiketoiminnassa tehokkuus, luotettavuus ja helppokäyttöisyys ovat valttia. Siksi yrityksenne kannattaa valita meidät.

Yli 15 vuoden kokemuksen turvin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaisen tietotaidon ja palvelun tulostamisen, kopioinnin ja dokumenttien hallinnan osalta. Palveluihimme kuuluu laaja valikoima ratkaisuja mustavalko- ja väritulostukseen, skannaukseen sekä asiakirjojen hallintaan.

Ota yhteyttä

Meillä vastaa aina ihminen.

010 279 0450

RICOH-palvelu

Päämiehemme, Ricoh, on maailman johtava toimistolaitteiden ja -ratkaisujen valmistaja, joka on alusta saakka keskittynyt tuottamaan asiakaslähtöistä ja korkealaatuista teknologiaa. Yrityksen toiminta perustuu ympäristövastuullisuuteen ja kestävän kehityksen tukemiseen.

Tuotetuki ja ladattavat tiedostot

Lisätietoja

Huoltokutsut ja tarviketilaukset

Huoltokutsu tai tarviketilaus 24h

Soita huoltoon 010 279 0450

Avoinna arkisin 8-17

OKI-palvelu

OKI valmistaa korkealaatuisia ratkaisuja yritysten tulostukseen ja asiakirjahallintaan. OKI:n luotettava ja energiatehokas LED-tulostustekniikka mahdollistaa monipuolisen tulostusmateriaalien käsittelyn, minkä ansiosta OKI-tulostimilla voidaan tuottaa yrityksen omissa tiloissa mm. käyntikortit, korkealaatuiset esitteet sekä 120 cm pituiset mainosbanderollit.

OKI-laitteiden tuotetuki

Lisätietoja

Huoltokutsut ja tarviketilaukset

010 279 0450 | info@outsourceit.fi
Avoinna arkisin 8-17